top of page

Seminar despre permisele de muncă şi şedere în Winterthur - 2013

 

   Aveţi întrebări despre permisele de muncă? Dar despre cele de şedere? Ştiţi care sunt cotele şi din ce dată se calculează ele?

   Avocata de origine română Camelia Costea vă invită vineri, 1 martie 2013, să îi puneţi întrebări despre permisele de muncă, în cadrul unui seminar ce va avea loc la sediul biroului ei de avocatură din Winterthur.

   Tema seminarului: condiţiile şi procedurile de obţinere a permiselor de muncă şi de şedere în Elveţia din prisma avocatului practician şi se adresează tuturor celor care au întrebări sau nelămuriri în legătură cu această temă. Veţi primi răspunsuri şi la întrebările legate de înfiinţarea unei firme sau iniţierea unei afaceri în Elveţia.

   Avocata Camelia Costea locuieşte în Zürich, lucrează din 2006 la biroul de avocatură Martin Rechtsanwälte din Winterthur şi s-a specializat, printre altele, în dreptul străinilor (obţinerea sau prelungirea permiselor de şedere, de muncă sau de studii). Mai multe amănunte despre activitatea profesională aici.

   Înscrierile se fac prin intermediul formularului de înscriere până la data de 28 februarie 2013. Capacitatea sălii este limitată, în consecinţă vor avea prioritate persoanele înscrise, în ordinea înscrierii.

   Vă rugăm, în cazul în care v-aţi înscris şi nu mai puteţi veni, să vă dezînscrieţi sau să ne scrieţi un scurt mesaj, pentru a rezerva locul următoarei persoane înscrise.

   Intrarea este gratuită.

 

Program:

   17:00 - 18:00 - Prezentare introductivă

   18:00 - 19:00 - Întrebări şi răspunsuri

Adresa:                                                                              Cum se ajunge la seminar: http://www.msmgroup.ch/img/karte.png

   Martin Rechtsanwälte

   Stadthausstrasse 12

   Etajul 3

   8400 Winterthur

Seminar despre permisele de muncă şi şedere - Zürich 2012

 

   Aveţi întrebări despre permisele de muncă? Dar despre cele de şedere? Ştiţi care sunt cotele şi din ce dată se calculează ele?

   Avocata de origine română Camelia Costea vă invită marţi, 28 februarie 2012, să îi puneţi întrebări despre permisele de muncă, în cadrul unui seminar ce va avea loc în Zürich.Tema seminarului este condiţiile şi procedurile de obţinere a permiselor de muncă în Elveţia din prisma avocatului practician şi se adresează tutror celor care au întrebări sau nelămuriri în legătură cu această temă.

   Camelia Costea locuieşte în Zürich, lucrează la un birou de avocatură din Winterthur şi s-a specializat, printre altele, în dreptul străinilor (obţinerea sau prelungirea permiselor de şedere, de muncă sau de studii). Mai multe amănunte despre activitatea profesională aici.

   Înscrierile se fac prin intermediul formularului de înscriere până în ziua seminarului, ora 9:00. Capacitatea sălii este limitată, în consecinţă vor avea prioritate persoanele înscrise.

   Cum se ajunge: cu tramvaiele 3 sau 14 sau autobuzele 31 şi 34 până la staţia Sihlpost, după care cam două minute de mers pe jos.

 

Program:

   18:30 - 19:00 - Prezentare introductivă

   19:00 - 21:00 - Întrebări şi răspunsuri

Adresa:                                                                          

   Sala FH 402, etajul 4

   HWZ Hochschule für Wirtschaft Zürich

   Lagerstrasse 5

   8021 Zürich

 

   Intrarea este gratuită.

La un pahar de vorbă în Zurich - despre permisele de ședere și de muncă

La Paharul de Vorbă din aprilie 2016, din Zurich, invitata specială a fost avocata Cameilia Costea.

 

Tema întâlnirii s-a concentrat în jurul modificării reglementărilor privind situația românilor pe piața de muncă elvețiană și condițiile de angajare a acestora. Camelia Costea a discutat cu românii din Zurich și împrejurimi, adunați la Atelier Bar, despre ceea ce înseamnă ridicarea restricțiilor la piața de muncă elvețiană pentru cetățenii EU-2 (români și bulgari) începând de la 1 iunie 2016.

 

Odată cu această dată românii și bulgarii vor avea șanse similare celorlalți cetățeni din Uniunea Europeană, cu excepția celor din Croația.  Acest lucru se traduce în faptul că românii și bulgarii vor putea fi angajați fără procesul anevoios al obținerii unui permis de muncă de către organizație, angajarea realizându-se mai facil.

(mai departe...)

Seminar despre permisele de şedere, rezidenţă şi cetăţenia elveţiană

Ce înseamna sa fii integrat prin prisma autorităţilor pentru obţinerea permiselor sau a cetăţeniei; înfiinţarea unei firme şi iniţierea unei afaceri în Elveţia

Vineri 4 Septembrie 2015, Galerie Anixis, Oberstadtstrasse 10, CH 5400 Baden

Aveţi întrebări despre permisele de muncă sau cele de rezidenta? Stiti ce inseamna "sa fii integrat in Elvetia" prin prisma normelor legale de acordare a rezidentei (permisul C) sau a cetateniei?

 

Asa cum v-ati obisnuit in ultimii ani si in acest an vă invit să îmi puneţi întrebări despre permisele de muncă, cetatenie sau deschiderea unei afaceri in Elvetia în cadrul unui seminar ce va avea loc in cadrul Saptamanii Culturale a Clubului Român Baden, la data de 4 Septembrie 2015 orele 18:30 la Galeriile Anixis din Baden.

 

Tema seminarului: condiţiile şi procedurile de obţinere a permiselor de muncă şi de şedere în Elveţia din prisma avocatului practician şi se adresează tuturor celor care au întrebări sau nelămuriri în legătură cu această temă. Veţi primi răspunsuri şi la întrebările legate de reintregirea de familie, înfiinţarea unei firme sau iniţierea unei afaceri în Elveţia.

 

Înscrierile se fac prin formularul de înscriere. Capacitatea sălii este limitată, în consecinţă vor avea prioritate persoanele înscrise, în ordinea înscrierii.

 

Vă rugăm, în cazul în care v-aţi înscris şi nu mai puteţi veni, să vă dezînscrieţi sau să ne scrieţi un scurt mesaj, pentru a rezerva locul următoarei persoane înscrise.

 

Intrarea este gratuită.

 

La final, vom avea un apéro oferit de Clubul Român Baden.

 

Program:

   18:30 - 19:00 - Prezentare introductivă

   19:00 - 20:00 - Întrebări şi răspunsuri

 

 

Cum se ajunge la seminar: 

   Cu masina: Google Maps Oberstadtstrasse 10

   Cu transportul în comun: pe pagina Anixis.ch

 

 

Seminarul despre permise şi iniţierea unei afaceri - Zürich, Joi, 27 martie 2014

 

Vă invit la a treia ediţie a Seminarului despre Permisele de Muncă şi Ședere în Elveția. Aveţi întrebări despre permisele de muncă? Dar despre cele de şedere? Ştiţi care sunt cotele şi din ce dată se calculează ele? Joi, 27 martie 2014, veţi avea ocazia să îmi puneţi întrebări despre permisele de muncă, în cadrul unui seminar ce va avea loc în Zürich. Tema seminarului este: condiţiile şi procedurile de obţinere a permiselor de muncă sau a rezidenţei în Elveţia din prisma avocatului practician şi se adresează tutror celor care au întrebări sau nelămuriri în legătură cu această temă. Veţi primi răspunsuri şi la întrebările legate de înfiinţarea unei firme sau iniţierea unei afaceri în Elveţia.

 

Program:

18:00-19:00 - Prezentare introductivă

19:00-21:00 - Întrebări şi răspunsuri

 

Locaţie:

Sala FH 413, etajul 4

HWZ Hochschule für Wirtschaft Zürich

Lagerstrasse 5

8021 Zürich

 

Cum se ajunge:

HWZ se află la câţiva paşi în spatele HB Zürich, lângă peroanele 53/54; puteţi ajunge cu tramvaiele 3 sau 14 sau autobuzele 31 şi 34 până la staţia Sihlpost, după care cam două minute de mers pe jos. Înscrierile se fac prin intermediul unui formular de inscriere până la completarea numărului de locuri. Capacitatea sălii este limitată, în consecinţă vor avea prioritate persoanele înscrise, în ordinea înscrierii. Intrarea este gratuită. Formularul de inscriere il puteti completa aici: http://casa-romanilor.ch/formular-de-inscriere-pentru-seminarul-despre-permise-din-27-martie-2014-3529.

 

bottom of page