top of page

Seminar despre permisele de şedere, rezidenţă şi cetăţenia elvetiană

Ce înseamna sa fii integrat prin prisma autorităţilor pentru obţinerea permiselor sau a cetăţeniei; înfiinţarea unei firme şi iniţierea unei afaceri în Elveţia

 

Vineri 4 Septembrie 2015, Galerie Anixis, Oberstadtstrasse 10, CH 5400 Baden

 

Aveţi întrebări despre permisele de muncă sau cele de rezidenta? Stiti ce inseamna "sa fii integrat in Elvetia" prin prisma normelor legale de acordare a rezidentei (permisul C) sau a cetateniei?

 

Asa cum v-ati obisnuit in ultimii ani si in acest an vă invit să îmi puneţi întrebări despre permisele de muncă, cetatenie sau deschiderea unei afaceri in Elvetia în cadrul unui seminar ce va avea loc in cadrul Saptamanii Culturale a Clubului Român Baden, la data de 4 Septembrie 2015 orele 18:30 la Galeriile Anixis din Baden.

 

Tema seminarului: condiţiile şi procedurile de obţinere a permiselor de muncă şi de şedere în Elveţia din prisma avocatului practician şi se adresează tuturor celor care au întrebări sau nelămuriri în legătură cu această temă. Veţi primi răspunsuri şi la întrebările legate de reintregirea de familie, înfiinţarea unei firme sau iniţierea unei afaceri în Elveţia.

 

Înscrierile se fac prin formularul de înscriere. Capacitatea sălii este limitată, în consecinţă vor avea prioritate persoanele înscrise, în ordinea înscrierii.

 

Vă rugăm, în cazul în care v-aţi înscris şi nu mai puteţi veni, să vă dezînscrieţi sau să ne scrieţi un scurt mesaj, pentru a rezerva locul următoarei persoane înscrise.

 

Intrarea este gratuită.

 

La final, vom avea un apéro oferit de Clubul Român Baden.

 

Program:

   18:30 - 19:00 - Prezentare introductivă

   19:00 - 20:00 - Întrebări şi răspunsuri

 

 

Cum se ajunge la seminar: 

   Cu masina: Google Maps Oberstadtstrasse 10

   Cu transportul în comun: pe pagina Anixis.ch

 

RAin - Avocat Camelia Costea


http://www.avocat-costea.ro

Avocat Elvetia-Romania/Rechtsanwalt Rumänien-Schweiz

bottom of page